در آنتن های GNSS، کلیه مشاهدات نسبت به مرکز فاز الکتریکی آنتن انجام می شود. حال آنکه مرکز فاز الکتریکی آنتن های GNSS یک نقطه ثابت و مشخص نبوده و برای هر سیگنال و در هر زاویه ارتفاعی، مقدار آن متفاوت می باشد.

از طرفی آنتن های GNSS، درگیر خطای دیگری با نام خطای آفست آنتن هستند که برای هر آنتن مقداری ثابت در سه راستای X،Y و Z می باشد.

برای حذف این اثر IGS، مدل هایی را موسوم به ANTEX تهیه و در پایگاه خود منتشر می کند. اما اگر در فایل های منتشر شده، آنتن خود را پیدا نکردید می توانید از سایت سازمان نقشه برداری ایالت متحده که مطالعات گسترده ای را در زمینه این خطاها انجام داده است، استفاده کنید.


برای دریافت تصحیحات مربوط به هر آنتن اینجا را کلیک کنید

 

 



در بین رشته های مهندسی و به ویژه دانشجویان رشته مهندسی ژئوماتیک، شاید کمتر کسی باشد که نرم افزار معروف MATLAB را نشناسد. این نرم افزار که به تعبیری آزمایشگاه ریاضیات است توانایی بسیار بالایی در انجام محاسبات و پردازش های ریاضی دارد. امکانات این نرم افزار به قدری گسترده بوده که این نرم افزار، در خارج از کشور، یکی از گران ترین نرم افزارهای پردازش بوده و تهیه آن برای همگان امکان پذیر نیست.

از نکات جالب تیم the MathWorks پایگاه اینترنتی آنها است. در پایگاه اینترنتی این نرم افزار بایگانی گسترده ای از انواع برنامه هایی که در زبان برنامه نویسی Matlab نوشته شده است، توسط کاربران گردآوری شده است.

همگان می توانند با عضویت در این سایت، برنامه های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

بدین سبب توصیه می کنم که اگر به دنبال برنامه ای در زبان برنامه نویسی Matlab بودید، حتما سری هم به سایت نرم افزار Matlab بزنید.

برای ورود به این سایت، اینجا را کلیک کنید


 

 



همان گونه که پیشتر نیز گفته شد، امروزه تکنیک SAR و InSAR، از جمله تکنیک های محبوب در مطالعات ژئودینامیک هستند. به ویژه توانایی بالای این تکنیک در آشکار سازی گسل ها، موجب تولید حجم زیادی از مقالات و رساله ها، در زمینه زلزله و آتشفشان شده است.

در این میان سایت WInSAR از جمله سایت های محبوبی است که انواع مطالب، داده ها و نرم افزارها را در زمینه SAR در خود گنجانده است.

در صورتی که تمایل به مشاهده این پایگاه دارید اینجا را کلیک کنید